منتديات فتافيت عالم الطبخ المتميز

منتديات فتافيت عالم مختلف لك سيدتي
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ريتاج الخير



عدد الرسائل : 1
تاريخ التسجيل : 05/09/2009

مُساهمةموضوع: رد: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   السبت سبتمبر 05, 2009 3:59 am

همممممممم تسلم الأيادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
الإدارة العامة
Admin
Admin


عدد الرسائل : 11
تاريخ التسجيل : 15/05/2008

مُساهمةموضوع: رد: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   الأربعاء يونيو 04, 2008 12:39 pm

شكرا لك ريحانة على الوصفة الحلوة
بانتظار جديدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ftafeet.goo-done.com
ريحانة



عدد الرسائل : 1
تاريخ التسجيل : 18/05/2008

مُساهمةموضوع: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   الثلاثاء يونيو 03, 2008 3:25 am

المقادير :
1/2 كيلو بسكوت سفويار ( بيتباع فى محلات الحلويات و بعض افران العيش الفينو )

2 علبة قشطة

1 علبة حليب مكثف محلى لان فية مش محلى (بيبقى مكتوب على العلبة )

2 معلقة كبيرة نسكافية (gold ) _ معلقتين سكر

بشر شيكولاتة

الطريقة :

فى حوالى ربع كوب او نص كوب ماء نزوب النسكافية و السكر .

نضع القشطة على الحليب المركز (حتكون زى الكريمة) و نخلطهم مع بعض بالمعلقة .

بالراحة خالص تمسكى بسكوتة بسكوتة و تنزلى عليها بالمعلقة خط او سرسوب خفيف من النسكافية على ضهر كل بسكوتة

و ترصصى البسكوت جنب بعض فى طبق بايركس ثم نضع راقة من خليط الكريمة و القشطة

ثم نكرر نفس الطريقة من البسكوت و نرصصة بنفس الطريقة الاولى

ثم نغطى طبقة البسكوت التانية بطبقة من الكريمة و القشطة

ثم نرش بشر الشيكولاتة ثم نضعها فى الثلاجة لمدة 24 ساعة يعنى يوم كامل و بالهنا و الشفا .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات فتافيت عالم الطبخ المتميز :: منتديات الطبخ العربي :: عالم الأكلات المصرية-
انتقل الى: